ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα www.emavrogeni.com αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ» και τον διακριτικό τίτλο «Ελένη Μαυρογένη Διακοσμήτρια» . Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Καλλιτεχνικό Χωριό  (Βερέκυνθος Νο 9 Σούδα  Χανιά, ΑΦΜ:039086630, ΔΟΥ : ΧΑΝΙΩΝ).Το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το e-shop, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε με την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας. Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της «ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ» για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε να χρησιμοποιηθεί), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεως της. Τα προσωπικά στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και διαγραφονται από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 H Ιστοσελίδα emavrogeni.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το www.emavrogeni.com, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το emavrogeni.com παραδίδει προϊόντα σε κάθε μέρος της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Μόλις παραγγείλετε κάποιο ή κάποια από τα προϊόντα μας , επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής. Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται μόνο από τα προϊόντα, καθώς ορισμένα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και χρειάζονται 2-3 ημέρες παραπάνω για να φτάσουν στο χώρο σας.

 Οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 09:00 – 15:00. Από τη στιγμή που θα παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα χρονοδιαγράμματα είναι τα εξής:

  • Εντός 2-4 ημερών στην Αττική
  • Εντός 2-6 ημερών σε όλες τις πόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα
  • Εντός 2-6 ημερών στην υπόλοιπη Ελλάδα

Η χρέωση των μεταφορικών είναι 5,50 € και δωρεάν αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 Στο emavrogeni.com μπορείτε να πληρώσετε με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε. Αναλυτικά :

 1)ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή εφόσον θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση της.

 2)ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το emavrogeni.com δέχεται τις πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο περιβάλλον της ίδιας της τράπεζας. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφαλείας (SSL – 128 bit ) το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλείς συναλλαγές. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Κατ’αυτόν τον τρόπο οι συναλλαγές στο  emavrogeni.com μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

 3)ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

 Επιλέγοντας την τράπεζα που σας διευκολύνει, μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του emavrogeni.com:

  

PIRAEUS BANK

IBAN: GR47 0171 1720 0061 7201 0190 085

SWIFT/BIC: PIRBGRAA

Eleni Mavrogeni

 

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το emavrogeni.com στέλνοντας ένα e-mail στο elenimavrogeni@gmail.com για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά στο 2821 709706.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τα προϊόντα της εταιρείας μας πριν σας αποσταλούν έχουν ελεγχθεί για την άριστη ποιότητα τους και έχουν συσκευαστεί με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Επιστροφές προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και μέσα στην πλήρη αρχική συσκευασία τους. Επιπλέον τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την συναλλαγή (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο).

 Η διαδικασία επιστροφών είναι η εξής:

Στείλτε μας ένα e-mail στο  elenimavrogeni@gmail.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2821 709706. για να γνωστοποιήσετε την επιστροφή σας. Στην περίπτωση που υπάρχει ευθύνη της εταιρείας για την κατάσταση των προϊόντων, τότε τα επιστραφέντα αντικαθίστανται άμεσα με δική μας χρέωση. Σε διαφορετική περίπτωση τα χρήματα σας θα σας πιστωθούν εκτός από τα έξοδα μεταφοράς τους.   

Τροποποίηση ή / και ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εντός maximum 2 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας, και εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία / αποστολή της παραγγελίας σας από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.

Σε κάθε περίπτωση, για όποια αλλαγή επιθυμείτε να γίνει στην παραγγελία σας θα πρέπει να  επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας στο e-mail: elenimavrogeni@gmail.com ή τηλεφωνικά  στο 2821 709706.